Videoopskrift
Opskrift: Brunch tilberedt på Morsø Balcone
Lav en lækker hjemmelavet brunch på Morsø Balcone. Se opskriften af Nikolaj Juel her.
Videoopskrift
Lav en lækker hjemmelavet brunch på Morsø Balcone. Se opskriften af Nikolaj Juel her.
Opskrift af: Nikolaj Juel
Personer: 4 pers.
4 salsiccia
8 skiver bacon
4 æg
2 stilke med cherrytomater
En lille håndful bredbladet persille, fint hakket
Olivenolie
Salt og peber
300 ml græsk yoghurt
1 håndfuld blåbær
Granola
Flydende honning
Extra hindbær og blåbær til servering
Mynte
Start grillen og læg pølserne på. Når de er ved at være færdige, skub dem til en køligere del af grillen.
Placér tomaterne direkte på grillen. Læg baconskiverne ved siden af og grill dem, indtil de opnår en gylden og sprød konsistens.
Slå æggene ud i en støbejernspande på grillen. Når de er næsten færdige, krydr med salt og peber, og drys hakket persille over.
Mix yoghurt og blåbær, og fordel blandingen i 4 glas.
Top med granola og honning.
Pynt med hindbær, blåbær og friske mynteblade.