XL-BYG logo

Opskrift

Opskrift: Smashed Bacon Cheeseburger

Smashburgers på grillen er en ny måde at grille på. Ved at presse bøfferne mod planchapladen får du den perfekte combo af sprød skorpe og saftigt kød. Læs med, og få opskriften på en lækker Smashed Bacon Chesseburger.

Se vores udvalg af plancha grill her

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver bacon

  • 500 g hakket oksekød, 15%

  • 4 skiver cheddarost

  • 4 burgerboller

  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Klargør grillen til direkte varme 200°C.

  2. Luk låget og forvarm i 10-15 min.

  3. Skær baconskiverne i halve, så de passer bedre på burgeren.

  4. Del det hakkede oksekød i 4 lige store kugler.

  5. Sæt stegepanden på direkte varme på grillristen og grill baconen, indtil den er sprød.

  6. Tag baconen af, og sæt den til side.

  7. Placér oksekødet på den forvarmede stegepande. Lad dem stege 1 min.

  8. “Smash” eller tryk oksekødet fladt med en bred grillpalet så de bliver helt flade. Vend dem derefter og krydr med salt og peber.

  9. Læg cheddarosten på kødet og grill derefter 1-2 min.

  10. Grill burgerbollerne let og saml derefter burgeren.