Videoopskrift
Opskrift: Pizza på grill
Med det rette tilbehør er det både nemt og fantastisk lækkert at lave sprøde, grillede pizzaer.
Se hvordan du kan grille en lækker sprød pizza
Videoopskrift
Med det rette tilbehør er det både nemt og fantastisk lækkert at lave sprøde, grillede pizzaer.
Denne opskrift er udviklet i samarbejde med Emma Martiny
3 dl lunkent vand
15 g gær
1 tsk. sukker
5 g salt
150 durummel
300 g Tipo 00 hvedemel
1 glas pizzasauce
125 g mozzarella
60 g serranoskinke
1 håndfuld basilikum
1 glas grøn pesto
125 g mozzarella
1 bundt asparges
1 håndfuld timian
Kom lunkent vand i en skål. Smuldr gær ned i skålen og rør rundt, så det opløses.
Tilsæt salt og sukker og rør durummel i. Tilsæt dernæst Tipo 00 hvedemel en smule ad gangen og ælt, til dejen har samlet sig. Ælt dejen grundigt på bordet og kom den dernæst tilbage i skålen. Lad den hæve tildækket i ca. 1 time.
Kom pizzastenen på en kold grill og tænd for hele grillen. Lad grillen opvarme til 300 grader eller derover.
Imens grillen opvarmer, kan du rulle pizzaerne ud. Del dejen i 4 og rul dem ud til tynde bunde på et meldrysset bord. Læg pizzabundene på bagepapir, så de nemt kan føres over på alu-plade.
Top pizzaerne med dine ønskede toppings: pizzasauce, mozzarella og serranoskinke eller grøn pesto, mozzarella og rengjorte asparges.
Placér en færdig pizza med bagepapir på alu-pladen. Åbn grillen og sæt alu-pladen med pizza og bagepapir på pizzastenen. Luk grillen og lad pizzaen bage i cirka 3-5 minutter, til bunden har sat sig.
Tag grillhandsker på og fjern forsigtigt alu-pladen ved at lade pizzaen og bagepapir glide ned på pizzastenen. Brug derefter en pizzaspade til at løfte pizzaen af bagepapiret, så det kan fjernes, og pizzaen ligger direkte på pizzastenen. Luk grillen og lad pizzaen bage i yderlige 3-5 minutter, til den er færdig.
Løft pizzaen af pizzastenen og over på et skærebræt med en pizzaspade. Pynt med friske krydderurter og servér.
Videoopskrift
Opskrift: Vegetarburger på grill
Prøv denne lækre opskrift på vegetarburger, hvor kødbøffen er skiftet ud med portobellosvampe i en skøn marinade.
Opskrift
Opskrift: Kyllinge tacos
Dette måltid tager ikke mere end 15 minutter at bikse sammen. Perfekt som nem gæstemad eller til en hverdagsaften med grillvejr.
Videoopskrift
Opskrift: Marineret kamsteg med grillede kartofler
Med et rotisseri kan du grille en sprød og saftig steg. Sæt en bakke kartofler under stegen og lad dem få smag af stegens lækre marinade.
Videoopskrift
Opskrift: Shakshuka
Shakshuka er en afrikansk morgenmadsret. Den smager dog også vidunderligt til brunch, frokost eller aftensmad, så her har du altid en god grund, til at tænde op for grillen.
Opskrift
Opskrift: Tomahawk steak med grillede gulerødder
Hvad end du er mest til salat eller steak, vil dette måltid uden tvivl vække begejstring.
Opskrift
Opskrift: Grillet flæskesteg med bacon-bagte kartofler
Guide til lækker flæskesteg på grillen med bacon-bagte kartofler, der uden tvivl får tænderne til at løbe i vand.